2009-12-24

Get into the spirit!

...med farbror Halford! Och några andra tomtar.

Här blir det nämligen ingen jävla helig natt och ingen strålande jul. Inte ett endaste juleljus ska tändas, och de där pepparkaksgubbarna bitar vi av huvudena på direkten. Just D dissas och Adolphson och Falk kan fara och flyga.

Istället låter vi The Metal God himself inleda julen och förgylla julandan.

That's right, Rob Halford har ett julalbum ute sedan en tid tillbaka, så dagens soundtrack är självklar.

Nämen, Ahhhnold pockar visst på våran uppmärksamhet. Awww, se så söt han är... vad säger du, vill du sjunga en sång för oss? Bjällerklang? Självklart ska du få göra det. Take it away, Ahhhnold!


Här kommer en julhälsning från Mr. Ministry, Al Jourgensen.

Den blir bara bättre för varje lyssning.

Och Rally-Annika påminner oss om att gul snö inte alltid är vad det utger sig för att vara.

Aah, lite nostalgi där. En påminnelse om att fredagseftermiddagarna inte var helt värdelösa när internet fortfarande låg i sin linda.
Okej, så länge sedan var det inte, men en del satt fortfarande med sketna 56.6kpbs-modem på den tiden...

När väl tomtefar dimper ner genom skorstenen, så hoppas jag att han gör det till tonerna av "Iron Man", fast orden ska såklart bytas ut mot "Santa Claus".


Vid julklappsutdelningen kan det vara lägligt att skänka en tanke till alla stackars fattiga barn. The Kinks har den rätta melodin.

Father Christmas, give us some money
We got no time for your silly toys
We'll beat you up if you don't hand it over
We want your bread, so don't make us annoyed
Give all your toys to the little rich boys


Och till sist har vi den utdöende jultraditionen för barnen, "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul". Eller i det här fallet, för de som uppskattar barnslig humor (you have been warned). Jag har inte en susning om vem som är julvärd i år, men ingen slår alla julvärdars överman: Arne Weisse. Och tyvärr, den där urtråkiga tjurkraken Ferdinand och hans eskapader tvingas vi genomlida i år igen. Och Lady och Lufsen har ju inte ätit sedan förra julen, så självklart behöver de lite käk.
Sedan får vi såklart se Robin Hood och hans fagra män, samt Mowgli och Baloo.

Och med de orden vill jag önska er alla en god jul! Och glöm inte bort att årets bästa låt koras i dag, och att nedräkningen av årets bästa album inleds senare ikväll.

Och må edra julklappar vara tunna, nästan kvadratiska och hårda som plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar