2009-12-09

2009 års bästa låtar - #16

Heaven And Hell - Bible Black
(Heaven And Hell)

Jag var lite missnöjd med herrarna när jag recenserade skivan tidigare i våras, men Heaven And Hell har växt i mina ögon, och när jag gick igenom alla möjliga kandidater till den här listan, så kändes den här låten självklar.
Passar på och önskar Dio ett snabbt tillfrisknande också.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om skivan - den var initialt en besvikelse, men lite har den växt. Mest har faktiskt öppningsspåret växt för mig, "Atom And Evil". Den gillade jag inte alls först, men nu... ja.. kanske bäst på plattan. Bättre än omedelbara Bible Black eller Breaking Into Heaven!

    SvaraRadera
  2. Jag hade svårt att hitta några direkta toppar (eller dalar) på skivan när den kom, den kändes jämnbra och lite tråkig helt enkelt. Men ofta ändras ju ens åsikt om man låter det gå ett tag innan man lyssnar på en skiva igen.
    Bland annat därför tänkte jag göra en liten tillbakablick på de skivor som jag har recenserat, runt nyår, för att se om jag fortfarande håller fast vid betygen som jag delade ut när det begav sig. För vissa skivor har jag ju inte lyssnat på alls sedan dess, och sedan finns det de som jag fortfarande kommer dragandes med emellanåt.

    SvaraRadera