2009-07-04

Alice In Chains videos

Tänkte att det var dags att dyka ner i Youtubeträsket och spana videos igen, och eftersom Alice In Chains nyligen delade med sig av en ny låt från deras kommande skiva "Black Gives Way To Blue" (släpps 29e september), så riktade jag in mig på just AIC.

Vi börjar med den nya låten, som faktiskt berikades med en teaser dagen innan de släppte låten på sin hemsida. En riktigt maffig (men kort) teaser som jag tycker att ni ska spana in först om ni inte har hört låten ännu.


Här är hela version av den, som har fått namnet "A Looking In View", och som verkar indikera att AiC tar en tyngre och mer metal-inriktad väg i deras första skiva på 14 år, och med nye sångaren William DuVall som axlar Layne Staleys gigantiska mantel.



Men för att gå tillbaka till första hälften av 90-talet, så har vi här en livevideo från Stockholm där de framför en av sina mest kända låtar, Rooster.


"Would", kanske deras absolut bästa låt.


Sedan följer ett par grymma HD-videos upplagda av en snubbe som också var schysst nog att lägga till undertexter. Det här är "No Excuses" från deras akustiska MTV Unplugged-framförande, som visade sig bli en utav Staleys sista spelningar.


"Man In The Box"


"Sea of Sorrow"


"Down In A Hole"


Den här personen har även lagt upp övriga videos från Music Bank-boxen här, ifall ni är intresserade.


Massivt pepp inför 29e september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar