2010-02-11

NIN in HD #2

Nine Inch Nails har ju som bekant slutat turnera, men är det så att man vägrar acceptera det faktumet, eller helt enkelt inte kan få nog av NIN, så har jag lite godis att bjuda på.

Det är två stycken fanfilmade konserter från '08 och '09. Men det är inga suddiga, megaskakiga amatörvideos med sunkigt ljud inte, utan det är två stycken grupper med dedikerade fans som verkligen har organiserat ihop sig för att filma spelningarna med mer än dussintalet HD-kameror från olika vinklar, som de sedan har redigerat ihop riktigt snyggt. De har även fått ett godkännande från bandet, och det finns alla möjliga format att välja mellan: 1080p, 720p, Dual-layer och standard DVD, PS3, iPod etc. Har du ont om hårddiskutrymme eller taskigt med bandbredd, så finns det även tillgängligt på Youtube.

The Downward Spiral Live - Ja, klassiska The Downward Spiral framförd live, helt enkelt. "Skakig" bild, men med en äkta live-känsla. Kvaliteten kan man verkligen inte klaga på.

Another Version Of The Truth: The Gift - det större projektet, lite professionellare finish (utan att ta något ifrån ovan nämnda projekt), hög kvalitet från början till slut.

Briljanta initiativ, fantastiska videos, starka rekommendationer.


För lite mer NIN in HD, kolla in mitt tidigare inlägg, med en länk till deras officiella Youtube-kanal, som innehåller en hel del gottigottgott (självklart i HD-kvalitet).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar